Bådudlejning på Silkeborg søerne

Bådudlejning på Silkeborg søerne

Hos Lakefishing Denmark tilbyder vi dig førsteklasses bådudlejning på Silkeborg søerne. Alle vores fiskeferier inkluderer:

Professionel udstyret fiskebåd, 16 fod dobbeltbundet – synkefri med miljøvenlig 6 hk – 4 takts motor. Monteret med 3 stk komfortable drejesæder, frontmonteret Elmotor Minn-kota m/I-pilot, inkl. batteri,ekkolod Humminbird m/side imaging, flerfarvet med dual beam, sikkerhedsgodkendte oppustelige redningsveste, anker og en tank benzin.

Vi tilbyder følgende pakker: 

Pakke 1 – Weekend: Fiskeri inkl. båd og udstyr, excl. overnatning.

Pris for en weekend (lør+søn) kr. 1700,- inkl. moms. (euro 227,-)

 

Pakke 2 – Uge: Fiskeri inkl. båd og udstyr, excl. overnatning.

Pris for en uge (lør+fre) kr. 3800,- inkl. moms. (euro 509,-)

 

Pakke 3 – Hverdage: Fiskeri inkl. båd og udstyr, excl. overnatning.

Pris for dagsleje kr. 1000,- inkl.moms. (Euro 150,-)

 

*Bådene skal som udgangspunkt hentes på trailer ved Lakefishing Denmark. Isætning og optagning af båd koster kr. 100,- pr. gang medmindre andet aftales.

 

Supplerende grej (valgfri):

Der er mulighed for leje/køb af yderligere eller supplerende special udstyr til fiskeri – såsom agn, grej, stænger og hjul.

Husk – For at fiske i Silkeborg søerne skal du være i besiddelse af Statens fisketegn og et fiskekort til søerne.  Alternativt kan fiskekortet til søerne også erhverves hos Franz Bodum.

 

Køb af Statens fisketegn: Køb fisketegn

Køb af fiskekort til Silkeborg søerne: Køb fiskekort 

 

En fisketur på Silkeborg søerne er garanti for gode naturoplevelser. Med en udlejningsbåd har du mulighed for at udforske søerne på egen hånd eller med en af vores erfarne guider. Vi ser frem til at byde dig velkommen på Silkeborg søerne til nogle forhåbentlig gode dage med godt samvær og gode fiskeoplevelser.

 

Knæk & Bræk, Franz Bodum

.