Guidede fisketure i Danmarks flotteste natur

Hos Lakefishing Denmark tilbyder vi guidede fisketure, incl. fiskeri, specialbåd, udstyr og overnatning af høj kvalitet. Al vores udbudte fiskeri sker i smukke omgivelser og i de mest fiskerige vande i Danmark.
Uanset om du er medefisker, eller på jagt efter vores flotte søørreder, på rov efter sandart, gedde og aborre, så inkluderer vores fiskeferier komplet specialudstyret fiskebåd med netop det grej, som du skal bruge til dit fiskeri.

Guidede fisketure

Hos Lakefishing Denmark ved vi, hvad der kræves for at opnå en vellykket guidet fisketur. Vi har specialiseret os i søfiskeri og har særlig viden om grej, udstyr og standpladser for fiskene. Med andre ord, kan vi tilbyde optimale betingelser for at opfylde vores gæsters krav og forventninger til en succesfuld fiskeferie. Guidede fisketure hos Lakefishing Denmark er ensbetydende med gode fiskeoplevelser.

Specialudstyret båd, grej, fiskekort – alt sammen klargjort til dig. Sågar tilgængeligt lige ”uden for døren”, hvis du med i feriepakken vælger at booke en af vores belejligt beliggende hytter.

 

Hos Lakefishing Denmark kan du:

  • Leje specialudstyret fiskebåd. Standardudstyr: miljøvenlig motor, en tank benzin, komfortable og justerbare sæder, el-motor, ekkolod, agndam, moderne redningsveste og selvfølgelig forsynet med dybdekort/søkort.
  • Booke guidede fisketure, hvor vi stiller en af vores kyndige og lokalkendte eksperter fra vores team til rådighed på din fisketur. Vi har gennem mange års erfaring med søerne, opbygget et unik lokalkendskab. Alt efter årstiden, vind og vejrforhold kan i give dig råd og vejledning omkring standpladser, hotspots og søernes bund og dybdekurver.
  • Booke hytte eller værelse til overnatning og forplejning ved naturplads direkte ved søbredden.

Køb af Statens fisketegn: Køb fisketegn

Køb af fiskekort til Silkeborg søerne: Køb fiskekort

 

Vi ser frem til at møde jer ved søbredden i håb om nogle gode dage med højt humør og selvfølgelig masser af fisk!

Knæk & Bræk, Franz Bodum

.